Kaarnasydämen Lakuleivos-reseptikilpailu 7.4-10.7.2016

Nyt jauhopeukalot pystyyn ja jauhoja pöllyttämään!!

Luovuus on vain rajana Lakuleivonnaiskisassa.

Reseptissä tulee käyttää jossakin muodossa Kouvolan Lakritsi Oy:n uutta Lakritsijauhetta sekä koristelussa voi/saa käyttää muita Kouvolan Lakritsi Oy:n lakutuotteita.
Muuten leivontaan käytettävät raaka-aineet ovat vapaasti valittavissa.

Lakuraati valitsee kolme parasta reseptiä jotka palkitaan ruhtinaallisella Kouvolan Lakritsi-tuotepaketilla. Sekä kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme 20€/kpl arvoista kahvilahjakorttia Sisustus-Kahvila Kaarnasydämeen.

Tulemme testailemaan kilpailureseptejä myös Kaarnasydämen kahvilassa joten ihania herkkuja tulee löytymään aina silloin tällöin kahvilan vitriinistäkin.
Kannattaa tulla testaamaan Kaarnasydämen omaa lakukakkua!! 
(Kaarnasydämen oma lakukakkukakku ei osallistu kilpailuun)
Ps. Lakujauhetta saat ostettua mm. Sisustus-Kahvila Kaarnasydämestä.

Voittajat julkaistaan Kaarnasydämen Taiteiden Yö-tapahtumassa 19.8.2016.

Kilpailuaika 7.4-10.7.2016
Kilpailuresepti ja kuva leivonnaisesta lähetetään osoitteeseen lakuleivos@gmail.com


Kilpailun säännöt:

Järjestäjät 
Kilpailun toteuttaa Kaarnasydän Oy yhteistyössä Kouvolan Lakritsi Oy:n kanssa.
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistuminen: 
Kilpailuun voivat osallistua kaikki leivonnasta kiinnostuneet, lukuun ottamatta niitä henkilöitä, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen. Kilpailuun osallistutaan lähettämällä resepti, kuva leivonnaisesta sekä omat yhteystiedot osoitteeseen lakuleivos@gmail.com.
Reseptissä tulee käyttää Kouvolan Laritsi Oy:n Lakritsijauhetta jossakin muodossa sekä koristeluun tms. voi myös käyttää muita Kouvolan Lakritsi Oy: lakutuotteita.

Osallistumisaika: 
Osallistumisaika alkaa 7.4.2016 ja päättyy 10.7.2016 klo 23.00

Palkinto: 
Kilpailussa kolme parasta reseptiä palkitaan Kouvolan Lakritsin tuotepaketilla sekä kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme Kaarnasydämen kahvilahjakorttia (lahjakortin arvo 20€/kpl).

Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen: 
Voittajareseptit valitsee lakuraati joka koostuu Kaarnasydän Oy:n ja Kouvolan Lakritsi Oy:n henkilökunnasta. Voittajat julkaistaan 19.8.2016 Kaarnasydämen Taiteiden Yö-tapahtumassa. Palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.
Mikäli arvonnan/kilpailun voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi virheellisten yhteystietojen vuoksi kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa, palkinnon voittoja arvotaan uudelleen muiden osallistujien joukosta.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä poissulkemiseen palkinnon arvonnasta.

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin
Kaikki oikeudet osallistumissivustolla olevaan materiaaliin on Kaarnasydän Oy:llä ja Kouvolan Lakritsilla. Osallistuessaan tähän kilpailuun osallistuja myöntää samalla järjestäjätahoille oikeuden käyttää kilpailuun toimitettua materiaalia, reseptejä ja kuvia kaikessa toiminnassaan ja eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai erillistä korvausta, ja vastaa siitä, että osallistujalla on oikeus luovuttaa edellä tarkoitetut immateriaali- ja muut oikeudet ja ettei toimitettu materiaali loukkaa kolmansien osapuolten immateriaali- tai muita oikeuksia (kuten yksityisyyden suojaa). Osallistuja vastaa myös siitä, että toimitettavassa materiaalissa esiintyviltä henkilöiltä on saatu riittävät suostumukset materiaalin käyttöön ja sitoutuu korvaamaan Kaarnasydän Oy:lle ja Kouvolan Lakritsille aiheutuneet kulut ja vahingot osallistujan toimittamaan materiaaliin liittyen. Järjestäjätahot eivät erikseen valvo materiaalin toimittamista sivustolle eivätkä miltään osin vastaa toimitetusta materiaalista, siinä esitetyistä mielipiteistä, taikka siitä että materiaali mahdollisesti loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia tai on muutoin hyvän tavan vastaista tai sopimatonta, taikka siitä että materiaali rikkoo Suomen lakia.

Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen 
Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman eri suostumusta. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. 
Osallistuja myöntää Kaarnasydän Oy:lle ja Kouvolan Lakritsi Oy:lle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä, reseptiä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta.